Головна Новини Світ Стало відомо, що шепотіла Меркель під час нападу тремтіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що шепотіла Меркель під час нападу тремтіння

Експерт змогла по губах прочитати фразу, яку Меркель шепотіла під час третього нападу

12 липня 2019, 06:10
Поділіться публікацією:
Стало відомо, що шепотіла Меркель під час нападу тремтіння

Фахівець з читання по губах Джудіт Хартер визначила, що канцлер Німеччини Ангела Меркель шепотіла під час третього нападу тремтіння. Про це вона розповіла радіостанції Antenne Bayern.

Глава німецького уряду відчула нездужання під час зустрічі з прем'єр-міністром Фінляндії Антті Рінне в Берліні. На відеозаписі видно, як канцлер щось бурмоче, не дивлячись на фінського колегу. Експерт впевнена, що Меркель повторювала фразу "я справлюся".

Інцидент стався напередодні, коли Меркель і Рінне слухали гімни країн. Глава фінського уряду ніяк не відреагував на нездужання колеги. Пізніше канцлер повідомила журналістам, що її самопочуття в нормі і приводів для занепокоєння немає. При цьому в четвер на зустрічі з прем'єром Данії Метте Фредеріксен вона слухала гімни сидячи. ЗМІ повідомляли, що сама Меркель попросила змінити протокол, щоб уникнути нового нападу.

 Як повідомляли "Коментарі", Меркель запевнила світову громадськість, що її здоров'я в порядку. Зазначимо, що неконтрольовану тремтіння у Меркель помічали вже на двох публічних заходах — під час державного візиту президента України Володимира Зеленського 18 червня і на присяги нового міністра юстиції. В обох випадках тремтіння тривала лише в моменти, коли канцлер просто стояла і вгамовувалася, коли Меркель починала йти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!