Головна Новини Світ Великобританія "Великий Brexit": Джонсон готовий просити про відстрочку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Великий Brexit": Джонсон готовий просити про відстрочку

Прем'єр-міністр Великобританії готовий до того, що угода не відбудеться у заявлений термін

16 жовтня 2019, 16:30 comments1713
Поділіться публікацією:
"Великий Brexit": Джонсон готовий просити про відстрочку

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон звернеться до Європейського Союзу за отриманням відстрочки для Brexit (вихід Британії із складу країн ЄС), якщо угода не відбудеться до 19 жовтня, тобто вже до кінця поточного тижня. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Як позначив британський міністр з питань Brexit Стівен Барклі, уряд виконає надані шотландського суду зобов'язання і попросить про відстрочку.

"Я можу підтвердити, оскільки прем'єр-міністр неодноразово заявляв, що, по-перше, уряд буде дотримуватися закону, а по-друге, буде виконувати зобов'язання перед судом щодо закону", — повідомив він.

Наголошується, що раніше Борис Джонсон неодноразово заявляв, що ніяких відстрочок у ЄС він просити не буде, незалежно від стану угоди.

У свою чергу, портал "Коментарі" повідомляв, що в Раді Європи не дають конкретних строків для Brexit, незважаючи на те, що робота в цьому напрямку постійно і ретельно ведеться.

"Мало що можна сказати. Питання залишаються відкритими. Ми повинні бути готові до будь-яких сценаріїв", — зазначено в повідомленні міністра з європейських справ головуючої в Раді Євросоюзу Фінляндії Тітті Туппурайнен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!