Головна Новини Світ Великобританія Джонсон не втрачає надії на можливість проведення Brexit
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон не втрачає надії на можливість проведення Brexit

При цьому Борис Джонсон розуміє, яку непросту роботу це передбачає

13 жовтня 2019, 22:35 comments2174
Поділіться публікацією:
Джонсон не втрачає надії на можливість проведення Brexit

Прем'єр-міністр Великобританії заявив про те, що можливість угоди з Євросоюзом по Brexit зберігається, але передбачає значний обсяг роботи. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна".

"Прем'єр-міністр довів до кабінету міністрів останню інформацію з приводу поточного прогресу, який досягається на переговори, що ведуться по Brexit. Він підкреслив, що шлях до угоди намітився, але що залишається значний обсяг роботи, яку необхідно виконати, щоб досягти її, і що ми повинні бути готові до того, щоб покинути ЄС 31 жовтня ", — зазначено в повідомленні представника глави уряду, поширеному за підсумками засідання Кабінету міністрів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Євросоюзі узгодили останні умови Бориса Джонсона по виходу Великобританії з ЄС.

У відкритому листі до голови Євросоюзу Жану-Коду Юнкер Джонсон заявив, що хоче замінити узгоджений "бекстоп" (тимчасовий режим вільної торгівлі між членом ЄС Ірландією і Північною Ірландією, що входить до складу Сполученого Королівства) альтернативними митними домовленостями.

У свою чергу, глава Євроради Дональд Туск назвав нестабільну позицію Джонсона "дурною грою", що загрожує нацбезпеці не тільки самої Великобританії, але і всіх країн, що входять в ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!