Головна Новини Світ Європа Макрон написав пост російською мовою, в якому похвалив Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон написав пост російською мовою, в якому похвалив Росію

Президент Макрон назвав Росію "глибоко європейською"

20 серпня 2019, 14:26 comments2872
Поділіться публікацією:
Макрон написав пост російською мовою, в якому похвалив Росію

Президент Франції Еммануель Макрон у своєму Фейсбук написав пост російською мовою, в якому назвав Росію "європейською" країною.

"Росія — дуже глибоко європейська країна. Ми віримо в Європу, що тягнеться від Лісабона до Владивостока. Є прогрес з багатьох політичних і економічних питань, адже ми докладаємо зусилля для розвитку франко-російських відносин", — зазначив він.

Президент Франції також заявив про необхідність довіри між ЄС і Росією.

"Я переконаний, що під час цього багатостороннього переходу ми повинні розвивати архітектуру безпеки і довіри між Європейським Союзом і Росією", — написав президент.

picture

Як повідомляв сайт "Коментарі", Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що саміт нормандської четвірки може відбутися в найближчі тижні. Про це він заявив у понеділок, 19 серпня, під час зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомляє AFP.

Виступаючи після привітання Путіна в літній резиденції на півдні Франції, Макрон висловив сподівання, що під час переговорів з президентом Росії вдасться досягти домовленості про проведення саміту в нормандському форматі для врегулювання ситуації на Донбасі. Французький лідер також вказав на "реальну можливість" для встановлення миру в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!