Головна Новини Світ Європа Трамп відвідає міста у США, де відбулися масові розстріли
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відвідає міста у США, де відбулися масові розстріли

В Ель-Пасо заявили, що не будуть раді візиту президента

7 серпня 2019, 03:55 comments1715
Поділіться публікацією:
Трамп відвідає міста у США, де відбулися масові розстріли

Президент США Дональд Трамп міста Дейтон і Ель-Пасо, де в минулі вихідні сталися трагічні інциденти зі стріляниною, що призвели до загибелі десятків людей. Про це повідомляє "Голос Америки".

Білий дім поки не оприлюднив розклад поїздки, однак представник адміністрації підтвердив, що президент відвідає обидва міста.

Конгресвумен Вероніка Ескобар, що представляє Ель-Пасо, заявила, що риторика президента про перевагу білої раси зробила її громаду мішенню і що йому не будуть раді в Ель-Пасо.

"Я сподіваюся, що він... усвідомлює...що нам боляче і що ми в жалобі. Я попросила б...його апарат і його команду врахувати той факт, що його слова і його дії зіграли свою роль у цьому", — сказала Ескобар.

Раніше Трамп закликав ввести смертну кару за злочини на ґрунті ненависті.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", полиция Ель-Пасо, міста, що знаходиться на півдні штату Техас, повідомила про стрілянину в районі торгового центру Cielo Vista Mall. За даними місцевого телеканалу, в результаті інциденту постраждало 18 людей. Місцевий телеканал KTSM сообил про те, що поранення отримали як мінімум 18 відвідувачів Walmart, інформацією про тяжкості поранень журналісти не мають. За деякими даними, один з потерпілих загинув. Стрілянина сталася всередині супермаркету і на паркувальному майданчику.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!