Головна Новини Світ Азія Між Україною та Ізраїлем стартував “економічний безвіз”
commentss НОВИНИ Всі новини

Між Україною та Ізраїлем стартував “економічний безвіз”

Гройсман звернувся до українських бізнесменів з закликом збільшувати товарообіг з державою Ізраїль.

20 серпня 2019, 12:24 comments1992
Поділіться публікацією:
Між Україною та Ізраїлем стартував “економічний безвіз”

Країни після впровадження безвізового режиму починають економічний безвіз. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з главою уряду Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, повідомляє прес-служба уряду.

"І я радий, що саме наші уряди мали можливість фіналізувати і завершити переговори за Угодою про зону вільної торгівлі. Ми зняли візові бар'єри для наших громадян. А зараз ми починаємо економічний безвіз, причому говоримо про розширення ЗВТ на послуги, механізми спільного інвестування і т. д. Саме тому я вже зараз закликаю наших бізнесменів збільшувати товарообіг", — зазначає Гройсман. - Наша синергія – в агросекторі, машинобудуванні, інновації. Ми можемо, використовуючи наші таланти і досвід, бути сильнішими разом".

 

Як повідомляло видання "Коментарі", 7 серпня глава держави Володимир Зеленський підписав закон про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем. Дата набрання чинності угоди настане через 60 днів після ратифікації українським та ізраїльським парламентами.

Нагадаємо, що переговори про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем почалися ще 6 років тому і завершилися лише в березні 2018 року. Підписання угоди про вільну торгівлю відбулося в січні 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!