Головна Новини Суспільство права людини На прес-секретаря Зеленського написали заяву в поліцію
commentss НОВИНИ Всі новини

На прес-секретаря Зеленського написали заяву в поліцію

5 жовтня Юлія Мендель відштовхнула журналіста програми "Схеми", який намагався взяти коментар у глави держави

7 жовтня 2019, 17:16 comments3504
Поділіться публікацією:
На прес-секретаря Зеленського написали заяву в поліцію

Відомий телевізійний журналіст Данило Яневський написав на прес-секретаря президента України Юлію Мендель заяву в поліцію. Текст заяви він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

У публікації Яневського йдеться про інцидент, що трапився 5 жовтня біля будівлі Вищого антикорупційного суду. Тоді Мендель відштовхнула журналіста програми "Схеми" Сергія Андрушка, який намагався взяти коментар у глави держави.

У тексті заяви, з яким звернувся Яневський в Нацполіцію сказано, що дії прес-секретаря президента розцінюється як порушення кримінального законодавства.

"Прес-секретар застосувала фізичний вплив на журналіста, що являє собою умисне перешкоджання законній діяльності журналіста. Таким чином, порушивши права журналіста на вільне збирання інформації, вона навмисно перевищила свої посадові повноваження", — йдеться в заяві.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в середу, 3 червня, Генеральна прокуратура направила в Офіс президента запит у кримінальному виробництві про надання інформації щодо публічних висловлювань прес-секретаря президента Юлії Мендель про обстріл військовослужбовцями ЗСУ цивільних об'єктів на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!