Головна Новини Суспільство права людини НАБУ початок розслідування у справі Гладковського
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ початок розслідування у справі Гладковського

Гладковського підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму в 4,5 млн грн

27 серпня 2019, 17:44 comments1969
Поділіться публікацією:
НАБУ початок розслідування у справі Гладковського

НАБУ початок розслідування щодо фактів можливого ухилення від сплати податків екс-першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Повідомляється, що Гладковський підозрюється в недекларування понад 4,5 млн грн податків.

"НАБУ і САП почали розслідування фактів можливого недекларування екс-першим заступником голови РНБО на суму понад 4,5 млн грн", — йдеться в повідомленні.

Там також відзначили, що відомості в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань було внесено 27 серпня.

Як повідомляє видання "Коментарі", національне агентство по запобіганню корупції при перевірці декларації про доходи за 2015 рік (виправленої) колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського виявило недостовірні відомості. "Олег Гладковський в декларації 2015 року (виправленої) не вказав вартості належних йому корпоративних прав у кіпрської компанії RI-SYSTEM LIMITED і наявності у члена сім'ї (сина) корпоративних прав ТОВ "Киивбиоенерго". Також у декларації відсутні відомості про автомобіль, який належить синові", — сказано в повідомленні НАПК.

Зазначається, що загальна вартість прихованих від декларування активів становить майже 1,3 млн грн. Крім того, при перевірці декларації нардепа Івана Мірошниченко за 2017 рік було встановлено, що парламентарій не вказав відомості про наявність у власності гідроцикла, отриманні дружиною дивідендів від ТОВ "Полі Грейн" та страхових виплат. Зазначені в декларації відомості відрізняються від достовірних на суму понад 5 млн грн. НАПК направило висновки про ознаки кримінального злочину в Національне антикорупційне бюро.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!