Головна Новини Суспільство події "Народний улюбленець": соціологи визначили рівень підтримки президента Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Народний улюбленець": соціологи визначили рівень підтримки президента Зеленського

Робота Зеленського задовольняє переважну більшість населення

17 вересня 2019, 10:58 comments2406
Поділіться публікацією:
"Народний улюбленець": соціологи визначили рівень підтримки президента Зеленського

Чинний президент України Володимир Зеленський задовольняє очікування 70% українців, і всього у 9% випадає на  гостру критику. Про це свідчать дані дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 6 по 11 вересня, передає "Інтерфакс-Україна".


Що стосується нового складу Кабінету Міністрів, то його позитивно оцінюють 45% наших громадян, негативно — 8%; ставлення до новообраної Верховної Ради — 44% і 10% відповідно.

Значну увагу соціологи приділили довірі з боку громадян державним інститутам: найбільшу довіру людей має президент — понад 79% опитаних. Далі в рейтингу народної довіри йдуть Збройні сили України — 74%, волонтерські організації — 69%, Державна служба з надзвичайних ситуацій — 64%, Національна гвардія України — 64%, Церква — 63%, Державна прикордонна служба — 63%, добровольчі батальйони — 62%, уряд України — 57%, Верховна Рада — 57%, ЗМІ України — 56%, громадська організація — 52%, Національна поліція — 51%.

Також, згідно з соціологічними даними, 57% опитаних вважають, що події в Україні розвиваються в правильному напрямі, 17% — що події розвиваються неправильно. 41% респондентів дотримуються думки, що Україна здатна подолати наявні проблеми і труднощі протягом найближчих декількох років, 40% — що здатна подолати в більш віддаленій перспективі, і тільки 6% — що не здатна їх подолати. 62% опитаних вважають, що діяльність нової влади призведе до поліпшення ситуації в країні, 7% — що її діяльність призведе до погіршення ситуації, 15% — що вона істотно не змінить ситуацію в країні.

Опитування було проведено серед українців від 18 років у всіх регіонах України, крім тимчасово-окупованих Криму, Луганської та Донецької областей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомив про те, що "Укроборонпром" має намір збільшити експорт в 5 разів — до 2 млрд доларів в рік вже до 2025 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!