Головна Новини Суспільство події Жителі Одеської області вказали нардепу Васильківському на невиконані обіцянки і влаштували протест
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Одеської області вказали нардепу Васильківському на невиконані обіцянки і влаштували протест

Парламентарій Ігор Васильківський був змушений терміново приїхати на свій виборчий округ

16 жовтня 2019, 16:18 comments1519
Поділіться публікацією:
Жителі Одеської області вказали нардепу Васильківському на невиконані обіцянки і влаштували протест

Мешканці Роздільнянського району Одеської області більше тижня блокували рух транспорту на двох стратегічних дорогах регіону – Р33 і дорозі, що сполучає село Еремеевка з Роздільним. Як пояснили протестувальники, приводом для акції стали невиконані обіцянки народного депутата по 139 мажоритарному округу від партії "Слуга народу" Ігоря Васильківського, який перед виборами зобов'язався відремонтувати проїжджу частину.

Наголошується, що учасники багатоденної блокади вимагали завершити капітальний ремонт ділянки дороги Р33 від села Павлівка в напрямку райцентру. Мешканці неодноразово висловлювали стурбованість з приводу того, що ділянку дороги, ремонт якої не завершено, дуже скоро знищать перевантажені фури. Саме цей чинник міг стати причиною знищення багатьох доріг Роздільнянського району.

За інформацією видання "Одеські відомості", винним у відсутності ремонту нібито зробили начальника облуправління "Укравтодору" Олега Вариводу. Той, у свою чергу, із звинуваченнями на свою адресу не погодився і вказав парламентарію на відсутність грошей для ремонту.

picture

"Один нардеп приїхав на свій округ, сказав своїм виборцям: "Грошей в країні неміряно". Люди повірили і попросили профінансувати завершення ремонту Кучурганської ділянки дороги Р33, але грошей нардеп поки не знайшов і люди вдалися до крайніх заходів. Тепер страждають всі", — написав Варивода на своїй сторінці в Fecebook.

picture

Як пише видання "Одессские ведомости", щоб заспокоїти жителів і спробувати розблокувати дороги, в область прибув сам Ігор Васильківський. Нардеп показав протестувальникам папери з депутатським запитом на ім'я голови Кабміну. Він також запевнив, що виписав законопроект з приводу доріг в Роздільнянському районі і пообіцяв, що гроші скоро будуть і дорогу обов'язково добудують.

Однак, за даними журналістів, цей законопроект Кабмін відправив на експертну оцінку, оскільки виділяти 115 млн грн без цієї процедури на дороги в Роздільнянському районі уряд не має наміру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!