Головна Новини Політика президент Міністерство у справах ветеранів не будуть ліквідувати, - президент Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністерство у справах ветеранів не будуть ліквідувати, - президент Зеленський

Президент виступив на міжнародному ветеранському та волонтерському форумі

23 серпня 2019, 11:13 comments3085
Поділіться публікацією:
Міністерство у справах ветеранів не будуть ліквідувати, - президент Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що Міністерство у справах ветеранів не буде ліквідовано. Про це він сказав на Другому міжнародному ветеранському та волонтерському форумі в Києві.

"Міністерство у справах ветеранів ніхто буде ліквідувати. Це ганебна інформація, ганебні чутки. Ви краще за інших знаєте, які там дійсно є проблеми, що не працює і що треба терміново міняти. Ми будемо втілювати все це в життя. І також ми дійсно чекаємо від вас кандидатуру, я не хочу сам вибирати цю кандидатуру, я хочу, щоб ви нам дали кандидатуру, яка є авторитетом, і яка дійсно може очолити міністерство", — сказав президент.

Зеленський запевнив, що нова Верховна Рада "буде робити все необхідне для захисту прав ветеранів і приймати всі необхідні закони".

За словами президента, при його Офісі створюється Рада волонтерів. Також буде призначений уповноважений з питань волонтерів.

Другий Міжнародний ветеранський та волонтерський форум "Там, де ми – там Україна" масштабний захід, в якому беруть участь військові та волонтери, представники громадських організацій — як вітчизняних так і зарубіжних, представники влади та державних установ, народних депутатів і керівництва країни. Також на форум приїдуть міжнародні фахівці, зокрема зі Сполучених Штатів Америки та Грузії, які займаються питаннями соціального захисту, реабілітації та підтримки ветеранів та членів їх сімей.

Як повідомляв сайт "Коментарі", президент Володимир Зеленський запропонував українцям до Дня державного прапора України 23 серпня "розфарбувати планету в жовто-сині кольори".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!