Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко впевнений, що питання "чий Крим?" закрите назавжди
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко впевнений, що питання "чий Крим?" закрите назавжди

На думку глави Білорусії, Росія анексований півострів не поверне

26 вересня 2019, 13:46 comments5101
Поділіться публікацією:
Лукашенко впевнений, що питання "чий Крим?" закрите назавжди

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко переконаний, що Крим не повернеться в Україну, оскільки анексувавша його Росія назад не піде. Про це глава держави розповів в інтерв'ю білоруському виданню "Белта".

"Мені здається немає. Це питання закрите раз і назавжди", — заявив Лукашенко у відповідь на пряме запитання.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що президент Білорусії висловив бажання взяти участь у відновленні інфраструктури Донбасу і охарактеризував його для своєї країни як "загальну біль з Україною".

"Я не раз говорив, що Білорусь украй зацікавлена ​​в міцному світі і стабільності у наших українських друзів. Ця позиція базується не тільки на платформі добросусідства. Нинішній конфлікт на сході України — це біль в серцях білорусів. Наша біль ", — заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Глава держави також підкреслив, що Білорусь продовжить робити все від неї залежне для досягнення миру в Україні: від забезпечення роботи тристоронньої контактної групи в Мінську, надання гуманітарної допомоги до участі у відновленні інфраструктури Донбасу.

"Ми зробимо будь-які кроки, які допоможуть наблизити нас до світу. Ті кроки, які потрібні будуть учасникам цього конфлікту, перш за все українського народу", — підсумував глава держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!