Головна Новини Політика зовнішня політика Суд зобов'язав ГПУ відкрити провадження проти Грицака
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд зобов'язав ГПУ відкрити провадження проти Грицака

Грицака підозрюють у держзраді

24 вересня 2019, 11:09 comments2561
Поділіться публікацією:
Суд зобов'язав ГПУ відкрити провадження проти Грицака

Суд зобов'язав Генеральну прокуратуру відкрити кримінальне виробництво про державну зраду проти колишнього керівника Служби безпеки України Василя Грицака. Про це йдеться в повідомленні інженерної групи "Арей", яка є ініціатором судового розгляду.

"За фактом державної зради В. Грицака Генпрокуратура починає кримінальне провадження!. Саме таке рішення прийнято судом на наш позов  до ГПУ", — йдеться в повідомленні.

У "Ареї" відзначили, що Грицак проігнорував вимогу екс-начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка щодо звільнення  території заводу АТЕК від рейдерів і забезпечення виконання державного оборонного замовлення.




Як повідомляло видання "Коментарі", в лютому "Інженерна група "Арей" повідомила про те, що 3D-макети гусеничної гібридної платформи, створені фахівцями "Арея", були опубліковані в Росії з повідомленням про те, що роботи над платформою вже виконуються. Це сталося після захоплення конструкторського бюро "Арея", де знаходилися комп'ютери, документації військових розробок, креслень тощо.

Раніше Солом'янський суд Києва зобов'язав НАБУ відновити слідство по справі колишнього глави Нацагентства по запобіганню корупції Наталії Корчак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!