Головна Новини Політика внутрішня політика Леонід Кравчук: "У Порошенка був порок - неймовірне бажання багатства"
commentss НОВИНИ Всі новини

Леонід Кравчук: "У Порошенка був порок - неймовірне бажання багатства"

Перший президент України охарактеризував діяльність Порошенко

20 серпня 2019, 15:35 comments5647
Поділіться публікацією:
Леонід Кравчук: "У Порошенка був порок - неймовірне бажання багатства"

Причиною поразки Петра Порошенка є недовіра до нього і його команди з боку українців. Таку думку висловив перший президент України Леонід Кравчук в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі".

Зокрема, одним з головних недоліків Порошенко як президента, Кравчук назвав жадібність.

"Основним для Порошенка не було налагодження чіткого управління державою, а створення бізнес-імперії, де він президент-бізнесмен. У Порошенка був великий недолік, навіть вада – це неймовірне бажання багатства", — зазначає Леонід Кравчук.

В своїх міркуваннях про каденцію Порошенко політик наводить приклад соціологічних досліджень, в яких за НАТО виступає більше 50% опитаних українців, а за партію Порошенко лише 7%. Кравчук задається питанням: звідки така різниця, адже провладна партія заявила, що буде підтримувати європейський курс.

"У чому причина? Люди не вірили Порошенко і його команді. Ми повинні аналізувати всі дуже глибоко, не просто так поверхово. Гасло на президентських виборах: "Я за Україну", а всі кандидати в президенти, виходить, – за Путіна, – додуматися до такого може тільки "геній всіх часів і народів", — каже Кравчук.

У своєму інтерв'ю перший президент також критично поставився до вихваляння Петра Порошенка з боку предстоятеля новоствореної ПЦУ Єпіфанія, якого назвав "придворним поетом":

"Згадайте, коли Епіфаній у Стамбулі сказав, що місце Порошенко разом з Володимиром Хрестителем. Це що, аналіз? Просто приниження самого себе і ситуації. Тому я кажу: якщо так ставляться до президента, якщо йому потурають, його хвалять, він починає зазнаватися. Петро Олексійович (Порошенко – ред.) це любив, хлібом не годуй".

Політик робить висновок, що зазначені недоліки призвели до падіння довіри з боку народу і, як наслідок, ураження Порошенка на виборах.

"Тому, коли до влади приходять люди з таким рівнем виховання і з таким баченням життя, закінчується тим, чим закінчилося", резюмує Леонід Кравчук.

З повною версією ексклюзивного інтерв'ю Леоніда Кравчука виданню "Коментарі" можна ознайомитися тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!