Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський звільнив 14 голів РДА у Миколаївській та Черкаській областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звільнив 14 голів РДА у Миколаївській та Черкаській областях

Стало відомо, чому були звільнені чиновники

20 серпня 2019, 09:29 comments2653
Поділіться публікацією:
Зеленський звільнив 14 голів РДА у Миколаївській та Черкаській областях

Глава держави Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення 14 голів районних міських адміністрацій у Миколаївській та Черкаській областях. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Зеленський звільнив двох голів РДА у Миколаївській та 12 — у Черкаській областях. Причина звільнення "у зв'язку із закінченням строку повноважень президента України".

Згідно з документами, у Миколаївській області був звільнений: Вовк Володимир Вікторович від посади голови Первомайської РДА, Бойко Інна Володимирівна з посади голови Снігурівської райдержадміністрації.

А на території Черкаської області звільнено голови: Скринник Василь Васильович з посади голови Городищенської РДА, Гайдай Іван Володимирович з посади голови Драбівської РДА, Бойко Сергій Федорович з посади голови Жашківської РДА, Шелест Дмитро Євгенович з посади голови Канівської РДА, Ніколенко Ольга Петрівна з посади голови Катеринопільської РДА, Клименко Василь Тарасович з посади голови Корсунь-Шевченківської РДА, Павлічук Володимир Миколайович з посади голови Лисянської РДА, Клименко Василиф Петрович з посади голови Маньківської РДА, Любомськая Валентина Олександрівна з посади голови Тальнівської РДА, Данченко Євген Михайлович з посади голови Уманської РДА, Денисюк Людмила Миколаївна з посади голови Христинівської РДА, Яріш Анатолій Анатолійович з посади голови Черкаської районної державної адміністрації.

Як повідомляло видання "Коментарі", Зеленський звільнив 70 голів райдержадміністрацій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!