Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський звільнив Безсмертного
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звільнив Безсмертного

На сайті президента України вийшов новий указ

13 серпня 2019, 15:41 comments4312
Поділіться публікацією:
Зеленський звільнив Безсмертного

Сьогодні, 13 серпня, президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким зняв повноваження з Романа Безсмертного з питань забезпечення представництва України в Тристоронній контактній групі. Документ опублікований на офіційному сайті президента.

"На часткову зміну статті 1 Указу Президента України від 19 червня 2019 №414 "Питання забезпечення представництва України в Тристоронній контактній групі" (зі зміною, внесеною Указом від 9 липня 2019 № 504) звільнити Безсмертного Романа Петровича від виконання обов'язків представляти Україну в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи ", — зазначено в розпорядженні глави держави.

picture

Нагадаємо, сьогодні портал "Коментарі" опублікував позицію дипломата Безсмертного щодо майбутньої зустрічі глав "нормандської четвірки". Безсмертний позначив, що "" Підхід Зеленського в намірі досягти прогресу в переговорах і підхід Путіна, який не розуміє, навіщо йому цей прогрес, але змушений реагувати. Це дипломатичне перетягування канатів може тривати ще деякий час ".

Крім того, про перспективи зустрічі президентів України і РФ з'явилося повідомлення від офіційної Москви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!