Головна Новини Політика внутрішня політика "Диктатури не буде, у президента інші принципи", - Разумков
commentss НОВИНИ Всі новини

"Диктатури не буде, у президента інші принципи", - Разумков

Дмитрий Разумков развеял опасения украинцев о зарождении диктаторского режима

8 серпня 2019, 18:52 comments2189
Поділіться публікацією:
"Диктатури не буде, у президента інші принципи", - Разумков

Незважаючи на наявність у Президента України Володимира Зеленського більшості в парламенті, він не буде влаштовувати диктатуру у Верховній Раді. Про це заявив глава президентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков в своєму інтерв'ю BBC News Україна.

"Диктатури точно не буде. Вона, дійсно, сьогодні, адже останні кілька місяців була певна узурпація влади з боку Верховної Ради, коли вона не давала президенту виконувати його зобов'язання. Наприклад — призначити міністра закордонних справ, оборони, голови СБУ", — сказав Разумков .

За заявою глави партії "Слуга народу", президента в цьому сенсі обмежують його моральні принципи — на відміну від деяких його попередників, вони у нього є.

Нагадаємо, видання "Коментарі" освітило результати, заявлені Центрвиборчкомом, згідно з якими в новий парламент входить абсолютна більшість депутатів від "Слуги народу". Це означає, що президентської партії немає необхідності створювати коаліцію з колегами з інших партій з близькими переконаннями і програмами. Як результат, це спричинило за собою чутки про сприятливому ґрунті для побудови диктаторського режиму, де всі закони будуть прийматися одноосібно і підтримуватися більшістю голосів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!