Головна Новини HI-tech технології Нью-йоркська компанія Mirror представила "розумне" дзеркало для фітнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Нью-йоркська компанія Mirror представила "розумне" дзеркало для фітнесу

Завдяки зв'язку з персональним тренером, дзеркало допоможе підвищити ефект від тренувань

9 жовтня 2019, 16:22 comments3493
Поділіться публікацією:
Нью-йоркська компанія Mirror представила "розумне" дзеркало для фітнесу

Інтерактивна фітнес-компанія Mirror, яка виробляє світловідбиваючий РК-дисплей для тренувань удома, сьогодні оголосила про запуск персональних тренувань один на один. Через двостороннє аудіо і відео, тренери зможуть вести користувачів через сесії, даючи зворотний зв'язок. Користувачі можуть вибирати тренерів на основі уподобань тренувальної діяльності (йога, силові тренування, штанга і т. д.), тривалості сеансу, мотиваційного стилю тренера та розкладу.

40-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080p по вертикалі обійдеться в 1 495 доларів США, а для участі у персональних навчальних заняттях необхідна підписка на щомісячну контент-послугу, яка дозволяє вам транслювати більше 70 нових занять в тиждень. Це додатково 39 доларів в місяць, в доповнення до кожного сеансу особистого тренера по 40 доларів. На жаль, екран не сенсорний — він керується через додаток iOS, і пристрій поки не сумісний з пристроями Android.

Дзеркало має 5-мегапіксельну камеру з захисною кришкою і вбудований в пристрій мікрофон. Компанія заявляє, що обидва активуються тільки під час особистих тренувань один на один.

Хоча ніщо не може насправді відтворити особистий досвід в тренажерному залі, де особистий тренер може допомогти змінити вашу форму і виступити в якості партнера для деяких тренувань, Mirror є частиною зростаючої тенденції компаній, які перетинають технології з фітнесом, включаючи ClassPass і Peloton. Ідея полягає в тому, щоб надати споживачам більше можливостей для занять спортом в домашніх умовах за допомогою прямих трансляцій, що може бути більш привабливим, ніж дороге відвідування тренажерного залу або стандартне, неінтерактивне домашнє спортивне обладнання. І Mirror є однією з перших компаній, які фактично використовують встановлені камери цих пристроїв, які досі зазвичай використовувалися тільки для того, щоб знімати і ділитися селфі після тренувань.

Як повідомляло видання "Коментарі", британці створили датчик для вимірювання рівня антибіотиків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!